Christmas light switch on

Igår var det Ely christmas light switch on.. vilket är ungefär som skyltsöndag hemma i stan. det speciella var att alla ljus slingorna och allt annat julpynt tändes.. tyvärr jobbade jag hela kvällen så fick inte sett det.. tog någta snabba bilder med mobilen innan jag gick hem (så ursäkta kvaliteten!). Ska ta kameran och gå och ta några bättre bilder en kväll snart!! :)

Amanda





Julens dofter

Nu börjar julen närma sig. Precis var det en månad kvar till julafton och på söndag är det första advent och nedräkningen börjar på riktigt.

I varje affär man går i nu är julpyntet framme och både tvålar och ljus finns numera med juldoft :) Jag bara älskar det :) Jag, eller rättaresagt mamma, har köpt 3 gunry polkagrisdoftande tvål till mig :D Underbart! Har börjat använda det ena redan :P

För några veckor sedan så var jag på rusta och Ö&B och där hade dom en massa julpynt uppe. Det blev lite köp då också :)
inne på rusta
inne på Ö&b



Jag gjorde en liten beställning på partylite på lite ljus i juldofter :) Det blev blandannat en mintig doft, 2 olika kaneldofter och någon till som jag inte kommer ihåg nu :P

Idag har jag börjat med julstädningen för på söndag ska allt julpynt vara uppe :) Man ser i nästan alla fönster att folk redan har sina ljusstakar uppe.
Nu börjar nedräkningen på riktigt :)
/Johanna

Tystnad..

Ja, här har det varit tyst ett tag nu. Jag har inte alls haft någon blogg lust (eller julkänsla) alls.. Vi får väl försöka ändra på det..

Det har inte hänt så mycket här över i det numera kalla England. Eller ja, hösten har ju kommit haha, men det var på tiden! 20grader i oktober känns inte helt rätt ju. Så jag fick snabbt beställa vinterjacka.

Åh, hade för övrigt pappa här på besök för några veckor sedan. Såååå mysigt! Kul att få spendera lite tid tillsammans.. Speciellt nu eftersom jag inte kommer hem till jul.

Nu tänker jag återgå till mitt lördagsmys! Lovar att uppdatera lite oftare nu :)

Amanda

L I V P E R S S O N ~ E U C A L Y P T U S L I V E T . B L O G G . S E | L I V P I C T U R E . W E E B L Y . C O M